Äntligen!

Jag har väntat otroligt länge mef att kunna blogga från mobilen. Direkt när det slutade funka - ja, då slutade även jag att blogga!

Idag har jag endast ätit 4 skorpor och 2 dl sockerfri nyponsoppa. + 1 tablett fettförbrännande från fitnessguru. Jag flyyyger ner. Mohaha! Det är skönt att vara förkyld, då tappar jag även aptiten. Idag är jag faktiskt på otroligt bra humör!


I'm back! Men vet inte hur långvarigt det blir.

Sanningen är att jag ÄLSKAR att läsa alla andras bloggar. Tro mig, jag följer vart enda en av er slaviskt!
 
Men jag hatar själv att skriva. Faktiskt.. Det känns så onödigt på något sätt.
 
Operationen som jag gjorde, det var brösten. Pga all upp och nedgång i vikt. Så var jag absolut inte alls nöjd med mina bröst och jag hade en otroligt stor komplex över dom..
 
Jag gjorde mitt val, att göra ett bröstlyft. Snart väntas en bröstförstoring. Jag ville egentligen bara göra en bröstförstorig, men min läkare avrådde mig till det. Då mina bröst hängde alldeles för mycket.. (Det lilla som jag hade) Tragiskt, men sant! Han sa faktiskt att jag garanterat skulle nöja mig med endast ett bröstlyft. Men jag vill ha mer än så, jag vill ha ett par naturliga bröst. Det är inte kul att se ut som en planka just nu.. Menmen. Det kommer med tiden..
 
Mitt mål är iat att gå ner MINST 10kg till min nästa operation.. Jag kmr att lyckas i den tankten som jag gör nu och på det sättet som jag äter just nu. Jag mår så otroligt bra av att se mina hektion och sen kilon rasa av mig. Det är en adrenalinkick och det peppar mig till att fortsätta, exakt samma väg!
 
Ingen vet vad mitt egentliga riktiga mål är, det kommer att förbli min egna hemlighet. Jag älskar detta, att inte behöva äta så mkt, att inte ens känna någon hunger och att leva till mestadels på luft och några smörgåsrån, lite kött och lite sallad. Eller bara några smörgåsrån. Jag älskar detta och jag kommer att fortsätta, utan tvekan!

RSS 2.0